Post by carocasmarpci on Feb 20, 2022 12:03:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flip Diving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flip Diving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz pul hack ▞▞▞
▞▞▞ Flip Diving 2022 version ▞▞▞
oyun sadəcə lal və bəzən zəhlətökəndir
Yaxşı oyun Bordemi uzaqlaşdırır, amma lütfən, oyuna gözəl şeylər qoyun
Bu oyun maraqlıdır, lakin mən oyun xidmətlərimə nə vaxt daxil olmağa çalışsam, o, təəssüf ki, öz-özünə çıxacaq və məlumatım itəcək. Ümid edirəm ki, bunu düzəldə bilərsiniz. Və lazımsız əlavələr görünür. Xahiş edirəm bu mənə kömək etmir
bu oyun yaxşıdır, amma mükəmməl tərpəndiyim zaman bir az səhv etdi və mənə qarın şişi etdiyimi söylədi
Bu qədər reklam. Reklamlar oyunun ortasında görünür, bezdiricidir
Flip Diving Športové hry oab
bu yaxşıdır, amma oynadığınız hər 2 növbədən bir reklam alacaqsınız və onun mega zəhləsi gedir
Yol da reklamlar və çox tez-tez ola bilər. Oyun təcrübəsini dəhşətli edir. Əldə edə biləcəkləri yerin hər unsiyasını sıxmağa çalışan geliştiricinin cəsarətliliyi olmasaydı, əla olardı. Reklamlar üzərində reklamlar və hər 3 dalışdan bir daha çox reklam. Gülməli
yaxsi oyundu oynamiwam amma oz telefonuma yuklenmir
Bu oyun gözəl oyundur
Bütün zəhmətlərinizdən sonra sıfıra qayıtdınız!!! niyə!!!
Dərilərin əyləncəli təsviri var, lakin klassik olmayan bütün digər dərilər debuff edir. Əksər xəritələr bir cəhddən sonra darıxdırıcı olur və atlamaların çoxu pozulur... o, olmasa da, qarnının şişdiyini söyləyir. Bu oyunda siz əylənmək üçün təxəyyülünüzün ixtiyarındasınız. Əsas problemlər dediyim kimidir: darıxdırıcı xəritələr, darıxdırıcı və sınıq sıçrayışlar, kvestlər, irəliləyiş əlaməti yoxdur, yararsız dərilər, havada bir neçə atlama edə bilsəniz və ya həqiqətən hündür binalardan tullasanız yaxşı olardı.
Oyun həqiqətən yaxşıdır, məni ən çox narahat edən reklamlardır, amma oyunda yaxşı işdir
Bu oynu oynaya oynaya birazdan salto vuracam😅
Hər bir neçə raunddan sonra reklamlar həqiqətən təcrübələri məhv edir. Məni belə düşünməyə vadar edir ki, tərtibatçı reklamdan əldə edilən sürətli pullardan başqa oyun təcrübələrinə əhəmiyyət vermir. Əyləncəli oyun amma çox ayıbdır. Silindi.
Yenilənməyə ehtiyacı var. daha çox yerə ehtiyac var və mövcud olanlara təkmilləşdirmələr. Məndə 3000-dən çox sikkə var və onu xərcləmək üçün heç bir şey yoxdur.
pisdə doyur yaxsida
Normal
Bu yaxşı oyundur, lakin biz öz dalğıcımızı yarada və oynaya biləcəyimiz bir seçim olmalıdır. Daha çox oyunçu alsaq belə. Amma ümumilikdə oyun yaxşıdır. Ona görə də növbəti dəfə onu üç ulduzla qiymətləndirirəm. ulduzlar. Dalış zamanı ətrafımızda daha çox insan görmək istərdim. Və həmçinin pulsuz dalğıc seçiminə davam edin
Narmaldı
Əyləncəli oyun, lakin yedək reklamları var
Reklamlar reklamlar reklamlar
Əyləncəlidir, lakin fırlanmalar üçün müəyyən bir qiymətə sahib ola bilərsinizmi, bu, qiymətin hər fırlanmada qalxması həqiqətən zəhlətökəndir
Çünki sən bu top gülləsidir və bu, qarın çubuqları ilə yanaşı tipik bir şeydir, hamı aradabir bütün bu yük maşınlarını edir və bu üfunətli oyunda olmalıdır.
Flip Diving Sport gean
Reklamların sayı həqiqətən bir şeydir! Oynamaq mümkün deyil
Mən ona 5 ulduz verdim, çünki siz onu yolda və ya başqa bir şeydə wifi olmayanda oynaya bilərsiniz və çarxlar və personajlar gözəldir
Talking Ginger 2 Szórakozás ynif
çooox gözəl oyundu. Hamıya tövsiyyə edirəm👍👍👍
Düşünürəm ki, siz mini oyunlar və ya onu cəlbedici edəcək başqa bir şey hazırlamalısınız. Bu, bir günlük oyundan sonra cansıxıcı olur. Həmçinin, GÜÇLƏNMİŞ miqdarda reklam var! Bu həm də ümumi pul oğurluğudur.
Məni yanlış anlamayın, bu oyun gözəldir, sadəcə o qədər reklam var ki, kimsə bununla necə yaşaya bilər, bilmirəm! Mən daha dözə bilmirəm
Flip Diving Sport adpq
Təəccüblüdür ki, mən həmişə bu oyunu əvvəldən bəyənmişəm, həmişə yüksək bal toplayıb, onu tamamlayıram, həm də oyundakı müxtəlif personajları və fırıldaqları sevirəm, yeganə problem onlayn olduqda reklamlardır, lakin səyahətlər və ya səyahətlər üçün vaxt keçirmək üçün əla bir yoldur. işdən fasilədə
Mən bu oyunu sevirəm, çox əyləncəlidir. Təxminən 5 aydır ki, oynayıram, nəhayət, bütün personajlar, xəritələr və fliplər əldə edildi. yeni yeniləməni istərdim, ona görə də kilidini açmaq üçün yeni şeylərim var. ..yaxşı, həqiqətən bir müddətdir, mənim 4k-dan çox pulum var və yeni xəritələr almaq və kilidini açmaq üçün bəzi yeni toplar istərdim və s.
Tətbiqə niyə 1 ulduz verirəm, çünki o, bəzən mənim üçün geri qalır, bu flip divimg-i açanda cavab vermədiyini göstərir
super oyun
Yaxşı oyun amma yeniləmə lazımdır.
Bu oyunu bəyənmirəm, çünki bu oyunu bəyənmirəm, çünki bu, inandırıcı deyil, çünki ölsəniz, yenidən birinci səviyyədə başlayacaq, bəli bəyənmək üçün bu qədər uzağa getsəydiniz, hələ də yaxşı deyil👎👎 👎
bu yaxşı oyun deyil adam çox həssasdır və ilk raundda flip.həqiqətən ümidsiz oyun keçirmək üçün düzgün vaxt lazımdır😞😞😞
Çox bomba oyundu oynuyun pecat oyundu
Normaldir telefonum iphone x
Həqiqətən əla oyundur, binadan suya tullanmağın səma ağacı kimi əlavə etməyinizi arzu edirəm.
Həqiqətən yaxşıdır, lakin uzaqlaşdıqdan sonra bir çox reklam üçün bir yol
Bu, onu yükləmək istəyən yeni insanlara çox tövsiyə etdiyim ən yaxşı oyundur, getməyim və araşdırmam lazım olan bir çox mərhələlər üçün heç vaxt əyləncəli deyil! Bu oyunda indiyə qədər heç bir səhv yoxdur, ona görə də yükləmək və oynamaq üçün çox yaxşı oyundur
olduqca əyləncəli oyun. ilk 10 dəqiqə üçün. bir rok lol dən flips etməkdən başqa çox şey yoxdur
Çox gözəl👌❤
Əyləncəli oyun bir müddət sonra darıxdırıcı olur OYUNA DAHA ÇOX ƏLAVƏ EDİN.
Möhtəşəm oyun... keyfiyyətli və həqiqətən əyləncəlidir, lakin o qədər çox reklam var ki, çətinliklə oynaya bilərsiniz
Ela 3 ulduz
Ela.
Eyni uçurumdan tullanmaq darıxdırıcıdır və zəhmət olmasa oyunu yeniləyin, amma.. Ümumilikdə fantastik oyundur Ehtiyat Tym 3 Ulduz üçün əladır
Pis qrafika, hekayə xətti yoxdur, amma çox əyləncəlidir, yaxşı işlənib🔥😑
Bu oyun çox axmaqdır, onu iki dəfə yükləməlisən
Onun, sadəcə çevirərək harada olduğunuzu seçə və bu oyunda turnirlər oynaya bilərsiniz.