Post by carocasmarpci on Feb 20, 2022 12:13:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ beskonačno sve hack ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
Sveti oglasi Batman. Oglas svakih 5 minuta koji oglašava još jednu besplatnu aplikaciju ispunjenu oglasom od strane ovih prezasićenih krmača novca. Ne hvala. Gumbi za kretanje, a ne više funkcija joysticka. A ako vam prst sklizne s gumba, vaš se lik prestane micati. Gumb za čučanje koji se nalazi u središtu podloge za kretanje može biti problematičan ako ste u trčanju. Automatski skok je jako neugodan jer će skočiti kada ne želite ili ne skočiti kada to želite.
Molim vas stavite ni jedan portal koji bi bio super
To je dobra igra u kojoj možete naći puno dobrih životinja kao što su konji krave magarci i možete graditi kuće, ali jedino što mi se ne sviđa je to što nema kreveta, ali osim toga, to je odlična igra koju bih volio radije se igraš sa svojim loki zanatom
Ekstra igra🤩
Локикрафт Arkády ptt
Bok kad sam vidio ovu igru morao sam je provjeriti izgledam kao Minecraft, ali drugačije, ovo je stvarno zabavno u ovome, ali popravi reklame koje mi stvarno smetaju i vidio sam 2. dio stvari je izgledalo čudno
Looney Tunes™ 메이헴 월드 - RPG 롤플레잉 gix
Volim ovu igru, ali izgubio sam se i trebalo mi je 4 sata da se vratim, možeš li se možda teleportirati u matičnu bazu ako staviš zastavu ili nešto slično, ja ću je ponovno preuzeti ali molim te teleportiraj se BESPLATNO
Baš kao minecraft (vjerojatno ilegalan) uživam u nostalgiji starije verzije, pa zato i igram. Koristim chromebook
Sviđa mi se ova igra jer možete graditi bilo što, ali ne sviđa mi se što ne možete promijeniti svoju kožu, a po blokovima je teško reći što su blokovi. Stoga igrici dajem tri zvjezdice
Odlicno najs
Odlicna igra❤❤❤ i moze pitanje kako se igra sa zajedno plz odgovor
Loša igrica stalno prekida.
kako se povezati ako mi neko moze reci
Dao sam ovoj igri 2 zvjezdice jer 1:oglasi dok igram i mafije dolaze i mafijaši me ozbiljno ubijaju, a čak i ako želiš donijeti reklame onda igru treba pauzirati 2: nema šefa ili ništa ne prihvaća mafije boriti se također ni na koji način letjeti prihvatiti u kreativnom bi mogao dati 5 zvjezdica ako promijenite ovo
igra je zabavna, ali jednom je napravila jako velike probleme na mom laptopu, nisam ga mogao otvoriti cijeli dan samo zbog te aplikacije. I ima barem milijun oglasa.
Kako Pinterest Uvodi Više Ljudi U Crafting
To je isto kao mincraft, ali iz nekog razloga sam mislio da će biti kao modificirani minecraft i kontrole nisu tako dobre na laboratoriju pa ne znam imaju li drugi ljudi ovaj problem, ali moram kliknuti pomakni miša da pomaknem svoj zaslon koji je teško izgraditi, ali osim toga prilično je dobar.
Skinuo sam ovu igru jer bih volio da imam mincraft, sve je prošlo dobro sve dok danas nije pisalo "LokiCraft je stao" i zbog toga moj telefon ne radi pa sam mislio da ako je deinstaliram, a zatim da je ponovo instaliram i bio sam frustriran, popravite ovaj bug i imam zahtjeve1. Lijepo Molimo dodajte multiplayer. Dajem mu tri zvjezdice. Poboljšajte ga, molim vas, i možda bih promijenio svoju ocjenu
Ovoje super samo bi voleo da ima malo bolju teksturu
Col igra
Ova igra radi, dolazi reklama, igra ne radi. Htio sam igrati ovu igricu, ali to je KRČANJE VREMENA.....
Ovo mi se jako sviđa, ali zašto nemate ender oči i ender bisere kada imate ender portal!? Ubijao sam dosta endera, ali još uvijek nisam dobio. Molimo dodajte dvije stvari u sljedeće ažuriranje. Hvala vam.
Ok, ova igra je grozna. Kao prvo, ovo je izravna kopija Minecrafta iz starih alfa dana (osim promijenjenih tekstura), a čak su imali smjelosti baciti reklame u njega! Nisu se trudili, a ovo je još uvijek vjerojatno farma gotovine zbog količine oglasa. Ova aplikacija ne bi trebala postojati u play storeu, nisam ni siguran kako ju je Google odobrio.
OVA IGRA IMA TOLIKO DODATAKA!!! Također mrzim što ne postoji način u kojem se možete izvući iz džepnog načina (ako postoji, ne mogu ga pronaći) Popravi ovo i dat ću mu 5 zvjezdica
Локикрафт アーケード ppt
Hakuje druge aplikacije🤨🤨
Ekstra je ova igrica samo mogla da napravite da bez istog vifija da se možete igrati sa prijateljima.
Samo da vi ljudi znate da ovo nije Minecraft i također da, želim da popravite nekoliko stvari 1. Molimo stavite nešto drugo osim jednog igrača kojeg želim igrati sa svojim prijateljima i 2. Želim da ga omogućite za izradu stvari kao što je ex.craft knjiga i pero na taj način mogu staviti predmete u stol za izradu i kada se pokušavam boriti ili ubiti mafiju umirem prije nego što su oglasi, molim vas, RJEŠITE IH SE KOJI TE MOLE, bože. ಠ︵ಠ i nekako mislim da vi koji ste kreirali ovu igru uopće ne gledate na preporuku
Smeće nemogu igrati s prijateljima sram vas bilooo😠😠😠
Volim ovu igru, toliko je nalik minecraft-u, ali jedna stvar mi se ovdje ne sviđa što ima reklame. Malo je dosadna i kada imate stvari u svom inventaru ne možete ih se riješiti, neugodno je i osim toga Obožavam 💖
Najbolja igrica
Nekada sam volio ovu igru, ali brišem je jer sam zadnji put izgubio projekt! JAKO sam umoran od trošenja MJESECA na veliki projekt u načinu kreiranja samo da potpuno nestane kad proputujem sto u igri Feet da tražim drugo područje na kojem bih mogao graditi. MORA postojati način da vratite svoj rad na kartu ili nešto slično ako se izgubite. Upravo sam proveo 8 mjeseci na projektu i slomljeno mi je srce što ga ne mogu pronaći. Gotov sam...
Super je samo želim da imam vatre za kampiranje i lanterne sve ostalo5(its Great just I want campfires and lanterns
Stvarno jako dobra igra ako ne želite trošiti novac na Minecraft, predlažem da nabavite ovu futrolu, nevjerojatna je, toliko mi se svidjela da uglavnom igram svaki dan, imam sto stvari na njoj, baš je kao Minecraft, ali ti je puno lakše napraviti stvari u izgradnji u normalnom Minecraftu ne znam da je u Minecraftu stvarno lako igrati ili ne jer nikad nisam igrao stvarni Minecraft😢😊☺😊☺😊☺😊😉
Vrlo je otvoren i gradite sve što želite. Također možete pripitomiti kućne ljubimce što je također super! Volio bih da dodate realističniji namještaj poput kauča, umivaonika, tuševa, držača za ručnike s ručnicima, ogledala i još mnogo toga, također i ukrase. Onda, igra je fanaminalna!!! Također, možete li dodati životinje i ribe u zoološkim vrtovima jer sam pokušao napraviti zoološke vrtove i akvarije, ali onda shvatim da nemam životinje. I to je sve. Volite svoju igru!
Dakle, pronašao sam ovu igru i htio je isprobati. Zapravo sam bio iznenađen što je dobro funkcionirao s mojim Chromebook sp. Međutim, iako zapravo nemam problema s reklamama jer to čini igru besplatnom, stalno se smrzavala i nije reagirala. Kad biste to mogli popraviti, bilo bi super.
I love love love love this game Ali postoji samo jedan problem ZA MNOGE OGLASA ako biste je mogli samo ažurirati što bi poboljšalo stvari razlog zašto joj dajem 2 zvjezdice zbog lošeg ponašanja i još jedne stvari ako to mrzite je u redu ja BI DEFINITIVNO razumio pa da si ja stvarno to razumijem ZA😇😇😇😇😁😁😁
Sviđa mi se igra ali ima bilo koje reklame. Ne mogu isključiti reklamu kad se borim protiv mafija MOLIM VAS. POPRAVITI. IT🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡
Локикрафт Pelihalli ktr
Igrica je zakon i predobra je.
Stvarno lijepo Čak i s dodacima, stvarno je sličan pravoj igri, sviđa mi se. Nekoliko problema u vezi s dodacima je što je jedan prekrivao gumb za napuštanje igre... Također zaostaje i zamrzava se Iako, zvukovi su slabi i potpuno funkcionalno
Moje dosadašnje iskustvo s ovom igrom bilo je nevjerojatno. Ali jedna zamjerka je da nije izborno imati svijet za jednog igrača. Ako kreator ovo pročita, možete li pronaći način da to učinite svjetskim multiplayerom? Sve ostalo je super. Najdraže su mi teksture..
Sjajna igra. Prokleti originalni mincraft se plaća prokletih 60 kn.
Ova igra je toliko dosadna da nema sve blokove koje Minecraft ima. Također se ruši. NEMOJTE GA PREUZIMATI!
🤨🤨🤨🤨
Jasno je da nije ažuriran na 1.16. Ovo ima značajke od početka minecrafta do prije 1.8, što znači da nema čuvara ili shulkera i ima mnogo oglasa. Ako biste oduzeli puzavice i ostale samo minecraft entitete, blokove... itd itd., to bi se barem zvalo igra