Post by carocasmarpci on Feb 20, 2022 12:19:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ لیگ برتر فوتبال جهان ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ لیگ برتر فوتبال جهان IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب کریستال های بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ لیگ برتر فوتبال جهان 2022 version ▞▞▞
بازیش خوبه دو ستاره کم دادم چون بازی یکم هنگیه
لیگ برتر فوتبال جهان. mobirix. دانلود لیگ برتر فوتبال جهان در کامپیوتر با شبیه ساز اندروید LDPlayer - مورد اعتماد بیش از 100 میلیون کاربر. دسته بندی: ورزشی.
بازی خوبی است اما چگونه می توانم قفل لیگ های دیگر را که قفل هستند باز کنم، زیرا من تلاش زیادی کرده ام. لحظه ای که قفل آن لیگ ها را باز کنم به شما پنج ستاره می دهم.
World Football League ખેલ કૂદ nrh
بازی قشنگیه ممنون
بد بد داغ مادرتون نصب نکنید بازی الکی است نصب کنید همین یک ستاره هم زیاد هست
بازی باحال گرافیک خوبی دارد فقط از این که هیچ شانسی برای بهتر بودن از لیگ رویایی فوتبال ندارد متنفر است
خوب تر
ختیتیابتبخبخبخیخیتبتبتبخرخبخبتبخبخبخبخبخبخیخیخبخیخیخقخقخقخیخیخقخقخقخقخخقخقخ 7 قخققخخقخفخفخفخخقخفخفخفخففخفخفخفخفخفخفخفخفخفختفخبخبخفخبخخففخ 7 فخفخفخخفخهفههقخفخبخلخلخلهبفخهعلخفنفنخبخبخفخبخبتبتبتبیححفخفخف 6 ف 7 فخخفخف 7 فخقتقخخقق 77 ففخفخف 7 فخخفخفخفخف 7 ف 77 ف 7 خف 7 ب 7 بب 7 ی 7 ب 7 یحخبخخبخبخبخب 7 بخب 7 ب 7 ب 7 ب 7 ب 77 ف 7 خبهرتبتبخزتبتبتزتبافتبتلتلتلتبتزنهبهب 6 فهقخبخبخبخخیخیخفخیخیهییهبهفههفخبحرهدکزکتزتاطازطهطهطهعطععطعطعطاطهازازاطااطازوزتیخیخیههطهیهیهطاطططاااههططزتتتیتخیخف 8 ف 844874 فخفخ بتزتزاااازتززننطممیتلتلنزتبتبتبخبتبخیبختتیتیتیتیتیتیتتخ
اون چیه
یک ستاره کم چون بازی یک سری تیم های قفل شده دارد و نمی تواند قفل ها را باز کند
این یک برنامه خوب برای بازی فوتبال است. برای بازی در برخی از تیم ها باید پول پرداخت کنید، اما در کل بازی عالی است
این بازی بسیار خوبی است اما چیزهای زیادی وجود دارد که باید تغییر کند 1. همه تیم ها باید قفل شوند 2. تکرارهای زیادی می تواند ثبت شود 3. گرافیک باید بهبود یابد اما نکته خوب این است که کنترل ها برای بازی بسیار خوب هستند
فقط یک بازی عالی فقط عالی است،،،، من همچنین coc را دوست دارم، و این بازی یا هر بازی دیگری مانند آتش رایگان (که به تازگی بازی را در سراسر جهان بد کرده است) چیزی که اصلا مهم نیست قربان، بازی خوبی است اما نیاز به اضافه کردن مهارت اضافی بازیکن، مانند dls. 21 مهارت شخصیت بازی، Ok tnx
Dünya Süper Lig Spor splr
این بازی بسیار زیباست که با ویژگی های بسیار زیبایی مانند مسابقات بالا و رقابت توسط کشورهای جهان مشخص می شود به همین دلیل همه توصیه می کنند برنامه را دانلود کنند تا از اوقات فراغت خود لذت ببرند و متشکرم!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! 😼❤
خب من یک گیمر عالی فوتبال هستم، زیرا من بازی های فوتبال زیادی انجام داده ام. برخی از تیم ها برای باز کردن قفل به پول نقد واقعی نیاز دارند، نام بازیکنان اشتباه نوشته شده است، گاهی اوقات بازی زمانی که توپ خارج از زمین فوتبال است ادامه می یابد، اما با این حال من از این بازی قدردانی می کنم.
بازی واقعا سرگرم کننده است، لیگ های متفرقه و سیستم کنترل آسان برای استفاده وجود دارد.
بازیه خوبیه فقط تنها بدیش اینه که تیمای محبوب مثل لیورپول و منچستر یونایتد قفل هستن و لیگایی مثل لالیگا و بوندس لیگا رو نداره قفلن اگه اونا رو هم اضافه کنن عالی میشه و اینکه بازیکناش قدیمیه مثلا توز تو منچستر سیتیه هنوز
واقعا تعجب میکنم که شما چطور به این بازی پنج ستاره میدین به همه توصیه کنید که این بازی بی کیفیت ترین باز گوگل پلی هست و افتضاحه.
بازی خوبی بود که خیلی لذت بردم، من به آنها 3 ستاره می دهم زیرا مشکل این است که بعد از بازی قرعه کشی وقت اضافه ای وجود ندارد، نمی دانم چرا.
بهبودهای مورد نیاز.....کنترل ها و گیم پلی باید کمی بهتر و روان باشد...افزودن حالت حرفه ای عالی خواهد بود! همچنین گرافیک نیاز به افزایش دارد..
اقدامات فوتبالی فوق العاده بدون تاخیر بدون اشکال. همه چیز خیلی خوب است. من همیشه وقتی بازی می کنم از آن لذت می برم. به همه پیشنهاد می کنم این بازی فی بی سی را نصب کنند. این خوب است که یک کتاب را از روی جلد آن قضاوت نکنید
বিশ্ব ফুটবল লীগ খেলাধূলা ujqn
بازیش عالی فقت تیم های معروف رونداره و بازیکناشم شماره ندارن😐به هر حال خوب .بد نیست
پاداش میلیون دلاری به بانوان فوتبالیست/ستاره برزیلی به ...
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Thông thường oqp
سلام دوستان من به عنوان یک پلیر به این بازی ۳ ستاره میدم گیم پلی بازی بد نبود یکم حرکت دادن بازیکنان سخت بود بازی دارای سرعت پایین است و فقط دو دریبل دارد و بازیکنان داور و همینطور تیم های معروف و قوی است ممنون از سازنده. بازی بدی نبود ایرادهایی داشت ولی بازی نسبتا خوبی بود
اقایون خانوما دم سازندش گرم هرکی میکه بدرد نمیخوره ک مادرش
بازی خوبیه
این بازی خوب است، اما مشکل اینجاست که شما به پاس گل نزدیک می شوید تا پاس بلند یا شوت کنید، و شما به روز رسانی می کنید که خسته باشید و صاحب 5 ستاره هستید.
سلام من مهسا نصیری هستم من این بازی رو خیلی دوست دارم دم سازندش هم گرم❤🌻🌼🌸💐💮🏵🍁🌺🌹
Świat Football League Sport gtjp
چنین بازی سرگرم کننده ای. ممکن است نام برخی از بازیکنان اشتباه نوشته شده باشد، اما انصافاً این بهترین بازی فوتبال در فروشگاه است. اما آیا می توانید لطفا🙏🏈🏈 چند تیم دیگر مانند لیورپول یا منچستریونایتد را در دسترس بگذارید لطفا🙏🙏🙏🙏🙏. این بازی را اعتیاد آور تر خواهد کرد زیرا می توانید از بین تیم های مورد علاقه خود برای مسابقات یا قهرمانی خود انتخاب کنید.
این بازی فوق العاده است. من می توانم آن را در تمام طول روز بازی کنم. دارای گرافیک شگفت انگیز، کنترل. من هرگز از انجام این بازی خسته نمی شوم. این بازی را به دوستانم هم پیشنهاد داده بودم. آنها پس از انجام این بازی از من تشکر کردند. این بازی سطح دیگری را برای دوستداران فوتبال ایجاد می کند. دیوانه کننده. خیلی دوستش داشتم.⚽⚽❤️
سلام من جمال داغله هستم ۱۶ سالمه از اهواز این بازی واقن بازی خیلی خوبه اگه نسبش کنید یعنی دیگه گوشیتون ول نمیکنی چون بازی خیلی خوبه اگه خوب بود من رو لایک کنید.
شما که دارید وقت میذارید برا بازی،حداقل بازی کنید که پول توش باشه دیگه،ها؟! سریع برید و بازی فوتبالی «وینگر» رو نصب کنید و لذتشو ببرید . یادتون نره حتما کد معرف. ۱۴۵۶۳۵ رو در ابتدا بزنید تا سیصد سکه بهتون تعلق بگیره ...
عالی بود
بازی شما فوق العاده است... اگر این بازی را با سایر بازی های فوتبال مقایسه کنیم، می توان گفت که یکی از بهترین هاست.. اما من یک چیز را در این مورد دوست نداشتم. برخی از تیم ها قفل شده اند و برای باز کردن قفل آنها. آنها پول می خواهند پس لطفاً کاری انجام دهید... وگرنه... بهترین است..
بازی بسیار عالی هستش واقعا پنج ستاره هم کمه توصیف میکنم دان کنید پشیمون نمی شید
واقعا اون خانومی که رز رز پایین راست می گفت این بازی عالی
اگه تازه گوشی گرفتید و کار با گوشی بلد نیستید و سنتون ده سال کمتره، شاید براتون خوب باشه
بقیه تیم ها باز نمیشه
اگر در حالت آسان باشیم گل های زیادی می خوریم اما وقتی در حالت عادی نگه داریم حریف گل های زیادی می زند ما نمی توانیم گل بزنیم پس لطفا این بازی را دانلود نکنید. نام این بازی لیگ جهانی فوتبال نیست این نام بازی یک بازی ذهنی است. .😈😈👿👿👹👺👺💀👎👎 و همچنین سطح نداره و "تو بردی یا باختی" رو نشون نمیده پس درخواست حقیر من اینه که این بازی رو آپدیت کنم و بالاخره این بازی رو دوست دارم
دو ستاره هم زیاده
لیگ برتر فوتبال ایران - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان