(iOS) War of Rafts: Crazy Sea Battle pettused suurendavad vastupidavust
Feb 20, 2022 12:25:22 GMT -5
Post by carocasmarpci on Feb 20, 2022 12:25:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞
Selle jaoks pole see nii hull, potentsiaali on palju. Väga aeglane tempo ja ilma kindla eesmärgita. Poes pole palju, ainult värvid. Parem oleks uuendusi või võimendusi või midagi muud. Minu suurim pahameel on see, kuidas parv ennast ehitab. Ma tahan panna ühe ühele küljele ja see liigutab selle hoopis teisele küljele. Väga tüütu, kuigi ma tean, et see pole püsiv.
Väga lõbus mäng peaks seda kindlasti proovima, lihtsalt mind häirib, et tean seda mobiilimängu tüüpi, mis jõustab reklaame peaaegu igas voorus, kuid see on hea mäng.
Pärast iga mängu on üks reklaam. Desinstalleerin pärast 5 reklaami, sest ma ei kavatse sellist mängu toetada
Lõpuks ometi mäng, mis oli sama, mis reklaam
Väga väga tore mäng ja väga põnevil
Pärast tasemete mängimist ei saa ma midagi avada, isegi mu võrk on sisse lülitatud ja ok
See on väga hea mäng, see on väga huvitav mäng
War of Rafts: Bitwa na Morzu Zręcznościowe hwab
Hea mäng parandage viga, kui teil on rohkem rünnakut ja hp, siis minge lahingusse ja õhk ei kahjusta midagi
See on tegelikult okei mäng (õigemini kontseptsioon ja disain). Põhjus, miks see minult kaks tärni on, on....see on igav. Mäng on enamasti õnn. Kui leiate palju inimesi ja parvematerjale, siis võidate, üsna lihtne. Kui ei, siis saad lõpuks lüüa. Lisaks ei anna kõigi etappide võitmine suurt midagi, välja arvatud see, et ei anna teile piisavalt münte, et isegi midagi osta. Halvim osa? Sa ei mängi isegi päris inimeste vastu. See on liiga väikese kaardiga mäng robotite vastu.
Pean ütlema, et palju reklaame, aga mis mäng tänapäeval ei ole – ma tõesti naudin seda!!
See on hea mäng, kuid kas see on mitme või üksikmäng, kõik ütlevad seda kommentaarides
Hämmastav, kuid palun eemaldage etapid, et saaksime miljonini
Toy Army: Draw Defense Strateške igre ctm
Ma mõtlen... Mäng on lõbus ja välja arvatud iga kord, kui taseme lõpetan, ilmub reklaam välja, nii et parandage see.
AXES.io APK 2.7.12 App allalaadimine Android - veapps
Hea mäng, kuid mõnikord pole vaenlast ega ressursse ning bossil on kõrgem tase, nii et ta ei suuda ülemust võita. Parandage see varsti. Täname koostöö eest
Geniaalne ajaraiskaja!!! Aitab mul keskenduda ka muudele asjadele peale ärevuse...
Väga suurepärane mäng, kus pole reklaame, ja ülihea mäng ühtsuse saavutamiseks, kuid edenedes lähtestatakse alati see viga, palun parandage see viga
tegelikult ma ei mängi veel, kuid olen valmis seda mängu mängima, ma arvan, et see on ilus mäng, ma ei taha palju lisada ja see on võrguühenduseta, tänan teid
Reklaamid on liiga palju. Vaatan rohkem reklaame kui mängin. Kõik, mida ma vajutan, ilmub hüpikaknadesse ja see ei ole 30 sekundit, vaid 50 sekundit, mis sellega juhtub.
See ei liiguta tagaosa piisavalt kiiresti. Ja iga läbitud etapp peab vaatama reklaami. Aga muidu on täitsa ok mäng. See on minu ainus probleem.
Mulle meeldib see mäng, kuid kas saate reklaamida mängu, kus mäng kestab igavesti
Ma andsin sellele 5 tärni, kuna sellel pole tegelikult reklaame ja see on väga lõbus, kui peate koguma inimesi ja parvetükke ning kui teil on piisavalt tervist ja tehnikat, saate bossiga võidelda... võite ka teistega võidelda. mängijad (mis on robotid) ja see on tõesti lõbus, nii et ma loodan, et laadite alla või mitte, aga kui teile meeldib
See mäng on okei, ma pole sõna otseses mõttes kunagi näinud sellel videot ja samuti on lihtne saada rohkem mehi ja võita lahinguid, ainus probleem on see, et ta peab teise meeskonna eest valvama, mõnikord on neil suurem kui sina ja siis läheb üliraske, aga ma ütleksin, et üks raskemaid asju on see, et aeg-ajalt saavad asjad otsa ja sa pead võitlema teiste inimestega, et saada rohkem asju, mitte et ma kurdan, see võib lihtsalt natuke tüütuks muutuda, kui kõik on suurem kui sina
Liiga palju lisasid. Lõbus.
Tõesti lõbus, kuid ma tahaksin, et te kõik lisaksite sõpru ja lisaksite pvp
See on väga lõbus mäng, mida soovitan
Näitab reklaame isegi siis, kui te uuendusi ei küsi
Oleks suurepärane, kui paadi värvivärvi asemel oleks lõppeesmärk, mis oleks ainult uuendus, see võiks olla suurepärane mäng.
Ma pole saanud mängida, aga näeb hea välja
see on tõesti hea, aga ma arvan, et seal on palju lisandeid, kuid peale selle, et mäng on tõesti hea, peaksite seda kindlasti proovima, sest see on üks minu lemmikmänge, aitäh selle mängu tegemise eest, ma tõesti armastan seda😄😆😃😀😄
Lõbus mäng. Liiga palju reklaame. Kuid ma arvan, et see on siiski piisavalt lõbus, et reklaamide peatamise eest maksta
War of Rafts: Tempur Lautan Arked fdrj
War of Rafts: pertempuran laut Arkade iyh
Ma armastan uut värskendust, mis ütleb, et vaenlased on välja lülitatud ja saan neid päästa, kuid mul on tõrge tornidega, kui nad tulistavad mind mitte millegi pealt, parandage see palun. 😍
War of Rafts: Crazy Sea Battle آرکید fzy
Väga super mäng. Ma armastan seda !!!
Free download Postimees APK for Android
Väga lõbus mäng. Wish pakub viimaseid reklaame ja rohkem tarvikuid, kokkuvõttes on väga lõbus mängida, mis oli rohkem tasemeid raskem, mõned väikesed täiustused, kuid olen kindel, et töötate selle kallal, tänan teid võimaluse eest mängida
Ma armastan seda, aga... kas see on ootamismäng, sest asjade leidmine võtab väga kaua aega ja ma lihtsalt tapan end. 😑
See mäng on lõbus, kuid mõnikord mäng peatub
See mäng on hea, kuid nii palju reklaame
Väga lõbus, kui üsna lihtne mäng. Fyi, kui maksate reklaamide eemaldamise eest 3 dollarit, ei võta valikulisi reklaame ära.